top of page

VIDEO: V září to s námi pořádně zaDRCalo: Tým MIRAGE DISTRIBUTION na akci plné demolice i hvězd

Updated: Oct 27, 2023

Lišácký tým firmy MIRAGE DISTRIBUTION ze skupiny Yottabe si po sérii úspěšně absolvovaných letních eventů žádné leháro nehodil, a tak to ve velkém rozjel i minulý měsíc. Dne 16.9. lišáci se svým stánkem totiž zavítali na nultý ročník akce pořádané novou organizací Demolition Race Company (DRC), který se konal v Adventure Landu u Bělé pod Bezdězem.

Další akci, u které lišáci z MIRAGE DISTRIBUTION nemohli chybět, se týkala demoličního derby

Přestože jsme tou dobou před sebou měli posledních několik málo letních dnů s prázdninovou sezónou se nám podařilo rozloučit opravdu stylově. O tom se můžete převědčit v exkluzivním sestřihu.


Jak název DRC napovídá, všichni přítomní se mohli těšit na disciplínu demoličního derby - doslovnou demolici aut na závodním okruhu. Závodu Extrem Celebrity Race se zúčastnily známé osobnosti jako Separ, Refew nebo třeba Kundosaki z Oktagonu. Celý závod pak ovlád právě první zmíněný - známý slovenský rapper Separ, který se tak stal prvním držitelem vítězného demoličního poháru.

Lišáci samozřejmě nemohli být pozadu, a tak kromě klasického lišáckého stánku se spoustou výhod, kde jako už tradičně probíhala prezentace Československého lišáckého klubu a výrobků z našeho sortimentu, vytáhli i jedno eso z rukávu. A rozhodně ne ledajaké - mělo skoro 9 metrů a do areálu přiletělo z modrého nebe.

Šlo o unikátní lišáckou helikoptéru, kterou měli možnost se proletět výherci jedné z nejnáročnějších soutěží letošního eventu. Dva nejrychlejší návštěvníci měli 5 minut na to, aby zdemolovali dva osobní automobily prostřednictvím nářadí jako kladiva, pálky či krumpáče. Prostě demolice, jak se patří!


Nevšední event zakončila večerní afterparty, která byla příznačně věnovaná československé rapové hudební scéně - pódium opět ovládl hvězdný šampion dne Separ a nechyběli ani další umělci jako Robin Zoot.


Nutno podotknout, že návštěvníci si celou akci mohli naplno užít nejen díky pestrému hlavnímu i doprovodnému programu (včetně možnosti vyzkoušet si pořádnou demolici na vlastní kůži), ale také nádhernému počasí, které event doprovázelo od jeho samotného začátku až do úplného konce.



50 views0 comments
bottom of page