top of page

Na vlně festivalů jedeme dál aneb Jak jsme v létě „ulovili“ Jaro Slávika!

Updated: Aug 1, 2023

V pátek odpoledne už většina z nás nejspíš nedočkavě vyhlíží víkend, který je touto dobou už opravdu na spadnutí. Než se ale všichni vydáme vstříc novým budoucím zážitkům, pojďte se společně s námi ohlédnout za těmi uplynulými. Minulý víkend, tedy 21.-23. července, totiž tým firmy MIRAGE DISTRIBUTION z naší skupiny strávil na slovenském Cibula Festu. A že to byl hukot!

Stylově česko-slovsnký stánek MIRAGE DISTRIBUTION na letošním Cibula Festu

Léto je roční období, které je akcemi všeho druhu doslova prošpikované - a to letošní naštěstí není výjimkou. Jak jste si už mohli na našem blogu přečíst, nabitou festivalovou sezónu jsme v tomto roce zahájili účastí na dobrodružném wakesurfingovém eventu. Tím to pro nás ale v žádném případě neskončilo!


Po vydařené akci na Mácháči se tým našich lišek a lišáků rozhodl svoje obzory rozšířit ještě trochu víc a poputovat za hranice - na návštěvu k našim slovenským sousedům. A protože nejsme žádní troškaři, zamířit jsme nemohli nikam jinam než na největší česko-slovenský festival Cibula Fest!

Ten se konal ve dnech 21.-23. července a jednalo se už o jeho 14. ročník. Na letišti v Holiči se sešly legendy i novější tváře a naděje české a slovenské hudební scény - nechyběly tak kapely Kabát, Tublatanka, Horkýže Slíže, Mirai, No Name, Harlej, Traktor, Peter Nagy a Indigo nebo třeba Heľenine oči. Mezi vystupujícími byli i sóloví interpreti jako Tomáš Klus, Kali, Sima či Majself a ještě mnoho dalších. Hlavní hvězdou a zároveň zlatým hřebem akce, kterou svým setem také uzavřel, byl bezpochyby Pavol Habera a jeho TEAM.


Pro návštěvníky festivalu byly kromě bohatého hudebního programu připraveny stánky partnerů. Kromě chutného občerstvení nebo zábavy také pro ty nejmenší tak bylo místo na Cibula Festu vyhrazeno i pro naši značku MIRAGE DISTRIBUTION.

Kromě našeho stánku a prostoru ve VIP sekci se mohli s produkty ze sortimentu MIRAGE DISTRIBUTION návštěvníci Cibula Festu seznámit i na dvou barech. A zatímco mužští zájemci se zaměřili spíš na nikotinové sáčky, dámy se zase víc zajímaly o elektronické cigarety z naší nabídky.


A jaká vlastně byla celková atmosféra? Všem bylo bez nadsázky pekelné teplo! A není divu - i ve stínu jsme naměřili kolem 32 stupňů! Počasí venkovní akci tedy opravdu přálo.

Máme radost, že se náš Československý lišácký klub právě na Cibula Festu mohl naprosto symbolicky rozšířit o spoustu nových členů a těší nás i přízeň každého dalšího sledujícího na sociálních sítích.

Naše bystré lišky měly oči všude, a tak se jim podařilo ulovit fotku s Jaro Slávikem

Jak se podle ukořisťeného selfíčka zdá, drápkům našich lišek z týmu MIRAGE DISTRIBUTION neunikl ani známý slovenský hudební producent, manažer a scenárista Jaro Slávik. Náš lišácký tým má prostě za ušima a už se možná právě na Vás těší na další akci - dnes a zítra na nás můžete narazit na dalším Oktagonu!


78 views0 comments
bottom of page