top of page

Na Štvanici se psaly dějiny Oktagonu: Jedna éra skončila, my byli u toho!

Účast firmy MIRAGE DISTRIBUTION na turnajích, které se konají pod křídly nejznámější československé MMA organizace Oktagon, je už tradicí. Značka ze skupiny Yottabe má za sebou úspěšné eventy v Ostravě a Bratislavě, a tak tým MIRAGE DISTRIBUTION logicky nemohl vynechat ani bez nadsázky výjimečný červencový Oktagon na pražské Štvanici. V čem přesně unikátnost dvoudenní akce spočívala?

Červencový Oktagon na pražské Štvanici? Sami jsme se přesvědčili i o tom, že šlo o zaručeně nejkrásnější turnaj roku pod letní oblohou!

2 dny, ale nekonečně mnoho jedinečných zážitků, které už se nikdy nebudou opakovat. Jedna kapitola Oktagonu se totiž v pátek 28. a sobotu 29.července na pražské Štvanici definitivně uzavřela. Oba turnaje ukončily hlavní zápasy o šampionské pásy, a zároveň symbolizovaly poslední rozloučení Oktagonu se Štvanicí, která event hostila naposledy.


V kleci se utkali bojovníci jako Karlos „Terminátor“ Vémola, Samuel „Pirát“ Krištofič, Roman Paulus, Daniel „DeeDee“ Škvor, kterému celý stadion vzdal hold mexickou vlnou, a v neposlední řadě se Štvanice stala také svědkem návratu Ivana „Bukiho“ Buchingera.

Atmosféra byla magická, jelikož šlo o jediné turnaje, které se odehrály pod širým nebem. A zatímco v pátek Štvanici navštívilo podle našeho odhadu asi 5.500 lidí, sobota byla beznadějně vyprodaná (pro představu - kapacita stadionu je 7.500 lidí).

Oktagon ale zdaleka není jen MMA. Návštěvníci totiž mohli zažít i hudební vystoupení Elizabeth Kopecké, nebo DJ vstup samotného spolumajitele Ondřeje Novotného, který celý stadion roztančil a rozezpíval na píseň „Freed From Desire“. Těšit se ale mohli i na stánek MIRAGE DISTRIBUTION.


Naše liščí hostesky měly pro každého nově přihlášeného člena Československého lišáckého klubu připravenou odměnu. Kromě registrace byl ale klasicky velký zájem i o nákup samotných produktů - v prodeji tentokrát nejvíce vévodily elektronické cigarety. Je nám ctí, že jsme návštěvníkům tohoto nezapomenutelného Oktagonu mohli celou akci ještě o něco zpříjemnit!


55 views0 comments
bottom of page