top of page

X-Care Robotics obohatí divize svařování

V posledním článku o firmě X-Care Robotics, která patří mezi nejnovější členy skupiny Yottabe, jste se o značce mohli víc dozvědět přímo od jejího ředitele Filipa Zimy. A i když hlavním zaměřením X-Care Robotics i nadále zůstávají především plně autonomní úklidová řešení, nedílnou součástí firmy se stává také svařování, které tvoří nezbytný základ pro mnoho odvětví.



Značka X-Care Robotics z portfolia naší skupiny věří v budoucnost profesionálního úklidu a jak její název napovídá, sází na autonomní úklidová řešení a zavedení robotizace a automatizace. Máme tu ale jednu bez nadsázky žhavou novinku. Ve firmě totiž nebude chybět ani divize svařování, která nabízí široké možnosti využití. A už teď se řeší první zakázky.


V divizi svařování nerezu, hliníku a jeho slitin půjde převážně o výrobu do potravinářského a chemického průmyslu. U hliníku a jeho slitin to budou většinou konstrukční prvky typu větších i malých konstrukcí. Pracujeme na garážích, máme poptávku na výrobu konstrukce pro úložný prostor a spaní na offroadových autech, hliníkové odlitky na převodovky nebo opravy motorů a hliníkových rámů,“ přibližuje vedoucí divize svařování David Nekovář.


Tím to ale zdaleka nekončí. „Co se týká nerezu, tak zpracováváme poptávku na výrobu nerezových nádob na potravinářské barvivo. A protože umíme i železo, čeká nás třeba výroba železných dvoukřídlých vrat,“ dodává David Nekovář, který se v neposlední řadě vyzná i ve tlakovém svařování. A kromě všech těchto manuálních činností David řeší i veškerou projektovou dokumentaci před započetím výroby. Klobouk dolů!


Pokud byste potřebovali ve vaší firmě čímkoliv z oblasti svařování pomoct i vy, určitě se na nás neváhejte obrátit!



13 views0 comments
bottom of page