top of page

Spustili jsme webovky firmy X-Care Robotics

Jsme rádi, že hned zkraje nového roku s vámi můžeme sdílet první novinky z naší skupiny. Jeden z nejčerstvějších přírůstků v portfoliu Yottabe, značka X-Care Robotics, už má svoje vlastní webové stránky. Co vlastně za založením této firmy stojí, a proč jsme se na trh čisticí a úklidové techniky rozhodli vstoupit i my?


Značka X-Care Robotics z portfolia skupiny Yottabe má svoje nové webové stránky

Nové, oficiální webové stránky značky X-Care Robotics ze skupiny Yottabe hovoří jasně. Ve firmě věříme v budoucnost úklidu, která podle nás spočívá v plně autonomních úklidových řešeních. Naší misí je svět profesionálního úklidu proměnit, a to díky zavedení robotizace a automatizace. Při vstupu do této nové éry autonomního provozu chceme pomoci firmám i přímo v jejich vlastních prostorách. 


Všechna řešení, která nabízíme, totiž pomáhají optimalizovat firemní náklady a zvyšují efektivitu. Právě proto, že automatizujeme jednoduché opakovatelné činnosti, tak zaměstnancům umožňujeme věnovat se kreativnějším či detailnějším úkolům, kde naplno využijí schopnosti jako kritické myšlení, rozhodování či pečlivost. Na nich si ostatně sami velmi zakládáme. 


Firma X-Care Robotics se tak může stát i vaším partnerem na cestě k dosažení plně autonomních úklidových řešení s minimem lidské práce a potřeby manuálního zásahu. Jde nám o to našim zákazníkům zprostředkovat ta nejkvalitnější úklidová řešení na trhu, která přináší maximum pohodlnosti, spolehlivosti a efektivity. Zastupujeme pouze jedničky v úklidových oborech a řešení, která pečlivě a dlouho vybíráme. Více informací nejen o tom najdete na již zmíněných nových webovkách.


Samozřejmě i značka X-Care Robotics pak v mnoha ohledech souzní s filozofií celé skupiny Yottabe. Při výběru robotizace v úklidovém oboru totiž mimo jiné dbáme i na to, aby naši roboti byly ohleduplní k planetě a přírodě. Snižujeme proto používání vody, chemikálií i dalších zdrojů.


A jak si na našem blogu budete výhledově moci všimnout, v některých článcích na to půjdeme trochu jinak a nabídneme vám další úhel pohledu. Protože skupina Yottabe je především partou nadšenců, rádi vás necháme nahlédnout více pod pokličku našeho uvažování, a to pomocí bezprostředního ukázky toho, jak k naší práci přistupujeme každý den. V budoucnu tedy můžete očekávat, že řádky na téma X-Care Robotics nebudou psané jen naší redaktorkou Monikou Bílkovou, ale budete se moci seznámit třeba také s myšlenkami Filipa Zimy, provozního ředitele Yottabe a ředitele X-Care Robotics s.r.o.


81 views0 comments
bottom of page