top of page

Firma X-Care Robotics se stala členem České asociace úklidu a čištění

Updated: Oct 24, 2023

Firma X-Care Robotics, která v rámci naší skupiny dostala prostor a možnost se rozvíjet, úspěšně pokračuje ve svém rozjezdu. V průběhu června se značka stala členem jak České asociace úklidu, tak Hospodářské komory.

Ředitel firmy X-Care Robotics Václav Bílek s předsedkyni představenstva České asociace úklidu a čištění Irenou Bartoňovou Pálkovou

Zkušenosti, nadšení a zápal pro věc, ale také dobré vztahy. To všechno vystihuje firmu X-Care Robotics, která je součástí skupiny Yottabe. Její ředitel Václav Bílek usilovně pracuje na tom, aby se značka posouvala dál.

Jedním z dalších kroků kupředu představuje i členství X-Care Robotics v České asociaci úklidu a čištění (CAC), která zaštiťuje profesionalitu a respektovanost úklidu jako oboru, a zároveň Hospodářské komoře. CAC je totiž v oblasti úklidu jediným autorizovaným společenstvím Hospodářské komory.


„Jsem moc rád, že jsme se minulý měsíc stali členy České asociace úklidu a čištění. Předsedkyni představenstva CAC, paní Irenu Bartoňovou Pálkovou, znám velmi dlouho a věřím, že naše členství nám pomůže s počátečním nasměrováním naší činnosti a získání dalších kontaktů na potencionální zákazníky,“ popsal ředitel X-Care Robotics Václav Bílek. A to celé je teprve začátek!

41 views0 comments
bottom of page