top of page

Narozeninové překvapení v Yottabe.space

Už na první pohled - a to jak zevnitř, tak i zvenčí - je jasné, že Yottabe nefunguje jako klasický korporát. Namísto toho si v naší skupině dáváme záležet na tom, abychom pracovali v přátelské, pohodové a uvolněné atmosféře a na naši činnost i naše kolegy se každý den těšili. O tom, že se nám to docela obstojně daří, svědčí i nedávná narozeninová oslava, kterou jsme koncem února uspořádali v naší jihlavské pobočce Yottabe.space.



Náš kolega Jarda Šamša je důležitým článkem firmy ADAPTO.space z portfolia naší skupiny. Právě proto, že ho máme rádi, a moc si vážíme jeho poctivé práce i přístupu ke každému projektu, jsme se ku příležitosti jeho narozenin rozhodli ve středu 28.2. připravit malé překvapení.


Původně bylo v plánu všechno před naším oslavence utajit až do poslední chvíle. Občas se ale chybička vloudí, a tak jsme nakonec museli trochu improvizovat. Protože ale umíme řešit krizové situace, poradili jsme si i tentokrát a účel se nám  nakonec splnit podařilo. A troufáme si tvrdit, že to ve výsledku bylo moc fajn a přes všechny nervy a vypjaté okamžiky se narozeninová oslava celkově povedla!


Vzhledem k tomu, že se akce konala v Yottabe.space a všichni se do Jihlavy nemohli dostavit osobně, pražský tým Yottabe se připojil online. Jarda si vyslechl písničku, přání a dostal květinu. Sám přinesl chlebíčky a koláčky, které krásně doplnily domácí výrobky šikovných děvčat z ADAPTO.space. Pánové zajistili šampaňské na přípitek a zkrátka každý nějakým svým dílem přispěl - přesně tak, jak je pro nás v Yottabe typické!




56 views0 comments
bottom of page