top of page

Otevřeli jsme naši pobočku v Jihlavě: Yottabe.space je tu i pro vás!

Updated: Nov 10, 2023

Za její dnešní podobou stojí náročné měsíce plné plánování a příprav. Všechno vynaložené úsilí se ale vyplatilo. Řeč je o Yottabe.space, nové pobočce naší skupiny v Jihlavě. A i když se v sobotu 21. října uskutečnila její firemní otevíračka jen pro zaměstnance naší skupiny, teď už je tu Yottabe.space i pro vás.



Centrálu Yottabe sice najdete v Praze, ale vzhledem k tomu, že některé firmy z naší skupiny působí hlavně na Vysočině, otevření pobočky v krajském městě Jihlava bylo dalším logickým krokem a novou, zajímavou kapitolou v našem příběhu.


Pobočku, která dostala příhodný název Yottabe.space, najdete v samotném srdci Jihlavy - na Masarykově náměstí. „Jako skupina Yottabe chceme dosáhnout pozitivních změn v různých oborech. Proto podporujeme inovaci napříč různými oblastmi. V rámci jihlavské pobočky chceme pomoct prohlubovat inovační povědomí a inovativní myšlení na Vysočině, která je především zemědělským regionem, a to tak, aby inovace a změny dávaly smysl. Region Vysočiny je pro nás zvlášť důležitý, protože jsme tu doma. A kde jinde začít, než tam, kde je nám to blízké,“ řekl o Yottabe.space Jan Petr Nekovář, který působí ve vedení skupiny.



Kromě běžných kanceláří, které poskytnou potřebné zázemí našim vlastním firmám rozvíjejícím své služby v regionu, je součástí Yottabe.space také inovativní a dynamický prostor přístupný široké veřejnosti.


Právě tato část jihlavské pobočky bude sloužit jako místo konání zajímavých workshopů, diskuzí, besed a přednášek. „Jelikož se aktivity skupiny Yottabe soustředí na rozvoj firem v odvětvích, která procházejí významnými změnami, chceme tuto část využít k vytvoření interaktivního místa, kde budeme pořádat různé besedy a přednášky zaměřené na probíhající inovace a změny. Na jedné straně tak bude prostor k dispozici pro naše partnerské a podporované organizace, na straně druhé vznikne komorní diskuzní prostor, který se bude soustředit na inovace a změny,“ dodal Jan Petr Nekovář.


Tím to ale nekončí. Yottabe.space si budete moci pronajmout i vy. Jak jednotlivcům, tak menším firmám nabízíme (momentálně na poptávku) využití našich kancelářských prostor jakožto neutrální půdy k důležitým schůzkám a jednáním, ale i firemním akcím jako jsou workshopy, přednášky či teambuildingy. Věříme, že v Yottabe.space vám nebude nic chybět - najdete tu vše potřebné, od prakticky vybavené zasedačky až po kuchyni. Budeme se na vás těšit!



263 views0 comments
bottom of page