top of page

České univerzity znovu na ledě: Ani tentokrát jsme u toho nechyběli!

Updated: Dec 14, 2023

Tento podzim je doslova našlapaný důležitými sportovními akcemi. Zatímco 18. října se uskutečnila dramatická Bitva o Plzeň, tento měsíc se pak hokejové šílenství přesunulo přímo do naší metropole. Vyprodaná sportovní hala Fortuna v pražských v Holešovicích se totiž 2. listopadu stala svědkem velké Bitvy o Prahu, v níž se utkaly hned čtyři univerzity! A zavítal na ni i tým firmy MIRAGE DISTRIBUTION z naší skupiny.


Tým firmy MIRAGE DISTRIBUTION z portfolia skupiny Yottabe si po napínavé akci stejného rázu v Plzni nenechal ujít ani univerzitní hokejovou Bitvu o Prahu. Za skvělou fotodokumentaci děkujeme našemu grafikovi Jirkovi „Bobo“ Teichmanovi

Pouhý jeden, ale zato opravdu maximálně využitý den. Ve čtvrtek 2. listopadu se ve dvou zápasech v pražské sportovní hale Fortuna utkaly čtyři pražské univerzity. V prvním zápase se proti sobě postavili dva nesmiřitelní rivalové z protějších břehů Vltavy, a to fakulta České zemědělské univerzity a Vysoká škola ekonomická. Ve druhém zápase pak změřili síly hokejisté fakulty Karlovy univerzity s hráči ČVUT. Boj se nicméně neodehrával jen na ledě, ale i v hledišti - podpora fanoušků jednotlivých týmů byla zkrátka neuvěřitelná!


I na této sportovní události bylo možné potkat lišky z týmu firmy MIRAGE DISTRIBUTION. Na akci opět měly svůj stánek, kde kolemjdoucí návštěvníky odměňovaly produkty z portfolia MIRAGE DISTRIBUTION.


Lišky ale samozřejmě nezapomněly ani na návštěvníky horlivě fandící a skandující už přímo na tribunách. Ti se mohli zúčastnit soutěže v hodu lišáckých puků v podobě nikotinových sáčků do středu kluziště. Na soutěžící, kterým se lišácký puk podařilo vhodit co nejblíže středu, se mohli těšit na výhru balíčku našich produktů dle vlastního výběru.



Tým MIRAGE DISTRIBUTION měl ale pro přítomné fanoušky v záloze ještě další soutěž o naše atraktivní ceny - tentokrát šlo o malý kvíz. Pro věrné příznivce produktů z nabídky MIRAGE DISTRIBUTION však otázka nemohla být snazší. Ptali jsme se totiž na to, v jaké zemi se vyrábí produkty značky Siberia. Správnou odpovědí je samozřejmě Švédsko.


Ačkoliv hokej Bitvě o Prahu pochopitelně vévodil, celá akce byla i jednou velkou, pestrobarevnou show. Před vstupem do haly se totiž návštěvníci mohli zúčastnit pochodu jednotlivých fakult, kde se nechali nabarvit podle toho, koho přišli podpořit. A jak bylo vidět a hlavně taky slyšet, naladili se a i pořádně rozkřičeli!

Po skončení akce v hale Fortuna se fanoušci přesunuli na afterparty. A protože v Praze není žádný dostatečně velký klub pro tak velký počet lidí, všechny čekal přesun do obří haly Křižíkova pavilonu B.

Spokojené odcházely i naše lišky. Pro tým MIRAGE DISTRIBUTION šlo o další velmi úspěšný event, na kterém se nám podařilo překonat rekord ve follow a registrací do lišáckého klubu, Návštěvníci, kteří dorazili k našemu stanovišti, byli velmi přátelští a zbývá už jen doplnit, že akci jsme si společně parádně užili!




40 views0 comments
bottom of page