top of page

Yottabe.space se halí do vánočního


Atmosféra blížících se Vánoc dýchla i na naši jihlavskou pobočku v Yottabe.space. Nic jsme nemohli ponechat náhodě, a tak už od minulého týdne zdobí i naše okna typická dekorace - vánoční betlém. A protože nejsme žádní troškaři, betlémy tu máme hned dva.


Předvánoční atmosférou jsme se nechali strhnout i my. Naši jihlavskou pobočku Yottabe.space zdobí dva ručně vyráběné betlémy

Vánoční svátky klepou na dveře a jak se můžete sami na Masarykově náměstí v Jihlavě přesvědčit i vy, minulý týden zaklepaly také na okna naší pobočky Yottabe.space. Na chvilku se v tom předvánočním shonu zastavit a pokochat se tradiční výzdobou v podobě betlému tak je možné i u nás.


Výlohu Yottabe.space obohatily rovnou dva betlémy - jeden větší, druhý menší, ale za oba vděčíme šikovné paní Kvasničkové. Jsme také moc rádi za vzájemnou dohodu s Infocentrem Jihlava.


Věříme, že stejně jako se nám teď do práce v předvánočním čase chodí ještě lépe, tak pohled na okna Yottabe.space vykouzlí úsměv na tváři a navodí tu pravou pohodu i vám.




42 views0 comments

Related Posts

See All
bottom of page