top of page

U největší události evropského MMA jsme byli i my: Lišky vyrazily do Ostravy!

Další turnaj organizace Oktagon, na kterém lišky z MIRAGE DISTRIBUTION nemohly chybět, se uskutečnil v sobotu 2. března. Už jen fakt, že se konal v nejtvrdším městě republiky - Ostravě, nasvědčoval tomu, že půjde o hodně napínavou podívanou. 


Lišky z MIRAGE DISTRIBUTION zahájily březen velkolepě - v sobotu 2. března si nenechaly ujít turnaj Oktagonu v Ostravě

Turnaj organizace Oktagon s číslovkou 54 hostila Ostravar Aréna s kapacitou až 12.500 lidí. Návštěvníci byli svědky pěkně nabité karty, která byla zajímavá i přesto, že se nakonec zkrátila pouze na 9 zápasů. 


Tahákem celé akce byl start milionové pyramidy Tipsport Gamechanger v lehké váze, do které nastoupil i námi podporovaný MMA bojovník Matouš „Mighty Rooster“ Kohout. Zlatým hřebem večera pak byl hlavní zápas, ve kterém obhajoval pás šampion střední váhy Patrik „Inspektor“ Kincl proti polskému bojovníkovi Piotrovi Wawrzyniakovi.



Naše lišky se nenechaly zahanbit, a ještě před turnajem vyhlásily na sociálních sítích hned několik atraktivních soutěží o volňásky. Příznivci značky MIRAGE DISTRIBUTION a zároveň Oktagonu tak měli jedinečnou příležitost ukořistit svou výhru v soutěžích „Vezmi svou partu na Oktagon“ (2 šťastlivci získali po 5ti lupenech) a „Druhá šance“ (tady se štěstí usmálo dokonce na 3 výherce, každý z nich dostal po 2 lupenech).



Na stánku MIRAGE DISTRIBUTION jsme prezentovali například náš evergreen v podobě nikotinových sáčků White Fox. Kromě nich se ale návštěvníci mohli seznámit i s převratnou novinkou, kterou jsou e-cigarety RIOT Connex.



Fanoušci také měli možnost zasoutěžit si o lišácký merch WhiteFox nebo se vyfotit s některými bojovníky MMA, kteří s námi navázali spolupráci - Matoušem „Mighty Rooster“ Kohoutem, Matějem „Money“ Peňázem a Michalem „Migel“ Konrádem. Moc děkujeme za další skvělý večer, opět nám bylo velkou ctí!



55 views0 comments
bottom of page