top of page

Svatý Valentýn se blíží: Rozmazlete drahou polovičku i sebe voňavým rituálem!

I když si na český svátek zamilovaných ještě nějakou dobu počkáme, ten anglosaský už je doslova za dveřmi. Přesně za týden se totiž slaví Svatý Valentýn. Ať už mu holdujete, nebo ho naopak příliš neřešíte, jedna věc letos za pozornost v každém případě stojí - limitovaná edice inhalačních tyčinek AOMU.



O Dni Svatého Valentýna si samozřejmě můžete myslet ledacos. Značka AOMU z portfolia skupiny Yottabe si ale ku příležitosti tohoto svátku připravila dokonale promyšlený set, kterým svou drahou polovičku potěšíte nejen 14. února! 


Tyčinky hravě pojmenované Ooohn a Ooohna se k sobě perfektně hodí a navzájem se doplňují nejen nápaditým designem, ale i díky dvojici smyslných vonných směsí, které jsou pečlivě vyladěné tak, aby co nejlépe odpovídaly specifikům mužského i ženského elementu. 


Verze pro muže obsahuje stimulující bergamot, osvěžující vetiver a v neposlední řadě i oud, který je pro své afrodiziakální účinky jednou z nejdražších vonných surovin světa. Ženská varianta se zase pyšní harmonizujícím vonokvětem či  vášeň vzbuzující vůní exotického ylang ylangu a ambrovník, který do svých nápojů lásky prý přidávala už bájná královna Kleopatra. 


Speciální valentýnský set je důmyslným, originálním i praktickým dárkem a může ozvláštnit a zintenzivnit společné chvíle ve dvou. Zároveň si ale díky jeho širokému využití vychutnáte i čas jen pro sebe. Dnes už jsme sice trochu pozapomněli na prastarou moudrost přírodních národů propojující sexualitu se spiritualitou, ale vězte, že aromatické látky s afrodiziakálními účinky můžete použít právě i pro své osobní duchovní otevření. Dopřejte si tedy s tyčinkami relax také jen tak, o samotě!


Více informací najdete na webových stránkách AOMU.


49 views0 comments
bottom of page