top of page

Provoňte si (nejen) podzim s novou značkou v naší skupině: Seznamte se s AOMU!

Po měsících podrobných výzkumů a pečlivých příprav jsme minulý týden spustili nový projekt s názvem AOMU. Vznik této značky reaguje na hektickou každodennost, kterou většina z nás bohužel postupně začala vnímat jako něco běžného a automatického.

Ve firmě AOMU ale věříme, že rychlá a jednoduchá řešení, po kterých při různých problémem, s nimiž se setkáváme, nemusí mít jen podobu chemikálií nadnárodních konglomerátů. Naším poselstvím je proto připomenout a dokázat, že existují i přírodní alternativy - podobně účinné, a navíc mnohem zdravější i šetrnější k přírodě. A tušíte správně - zabýváme se esenciálními oleji.

Skupina Yottabe se rozrůstá o další značku - tou je firma AOMU, která se specializuje na výrobu inhalačních tyčinek s esenciálními oleji té nejvyšší kvality. Na obrázku vidíte novinku AOMU Energy

I nový přírůstek ve skupině YOTTABE, kterou je značka AOMU, má 100% český základ. Firma má české vlastníky, tvoří ji zapálený tým zaměstnanců a v neposlední řadě také výroba všech našich produktů probíhá na území ČR.


Nicméně i přesto, že z velké části zůstáváme s hrdostí věrní našim českým kořenům, které pro nás hodně znamenají, záleží nám i na neustálém rozšiřování našich obzorů. Používáme totiž také ingredience z celého světa a naše vlastní zkušenosti obohacujeme o poznatky z mezinárodního výzkumu v oblasti esenciálních olejů, který bedlivě sledujeme.


Vzhledem k tomu, že jsme na trh chtěli vstoupit co nejdřív, podzimní sezona pro nás byla ideálním načasováním. Právě na podzim čelíme mnoha výzvám - drsným výkyvům počasí i velké pracovní zátěži po (možná) o něco klidnějších letních měsících. Obojí se dokáže dost výrazně podepsat na naší náladě i našem psychickém rozpoložení. Proto jsme vyvinuli inhalační tyčinku AOMU Energy, která zajistí okamžitý příval zdravé energie - voňavé povzbuzení se dostaví bez kofeinu a díky 100% přírodním ingrediencím. Osvěží vás totiž kombinace esencí z kůry citrusových plodů, máty peprné či vzácného esenciálního oleje neroli.


Inhalační tyčinka AOMU Energy je sice naší aktuální novinkou, již brzy se ale budete moct těšit na další přírůstky v našem sortimentu. Pevně věříme, že z našich produktů budete mít stejnou radost, jakou nám dělala jejich výroba. Více informací najdete na stránkách firmy.


70 views0 comments
bottom of page