top of page

Zajímá vás, kde pracujeme? Nahlédněte do zákulisí skupiny Yottabe!

Na centrále skupiny Yottabe v pražských Hodkovičkách je radost pracovat. Moc nás proto těší, že jsme tohle „naše“ pohodové prostředí mohli aspoň na chvíli trochu sdílet také s okolním světem. Podívejte se i vy, jak to u nás vlastně vypadá!

Prostory jedné z našich jurt jsme propůjčili na natáčení jednoho dílu podcastu Realita Bez Limitů.

Kdo by si myslel, že se v naší pražské vilové centrále v Hodkovičkách jenom sedí za počítačem (byť i to je samozřejmě mnohdy potřeba), tak by byl hodně na omylu. Spousta meetingů, společného brainstormingu, z něhož často vyjde mnoho skvělých nápadů i většina poučných workshopů, se totiž odehrává úplně jinde, a to na naší zahrádce nebo - přesněji řečeno - v jurtách. A ty právě tady, na čerstvém vzduchu a mezi zelení mají svoje čestné místo. S filozofií naší skupiny by tohle ostatně ani nešlo jinak!


Výjimečně jsme se ale o jednu z našich oblíbených jurt rozhodli „podělit“ i mimo skupinu Yottabe - její prostory jsme poskytli na natáčení dílu podcastu Realita Bez Limitů. Tak pokud si chcete poslechnout zajímavé povídání a na vlastní oči se přesvědčit o tom, jak to u nás vypadá, klikněte sem!




130 views0 comments
bottom of page