top of page

Projekt NÚIK podpořila Nadace Tipsport

Minulý měsíc byl pro Národní Ústav pro Integrovanou Krajinu (NÚIK), který patří pod skupinu Yottabe, skutečně velmi vydařený. Kromě křtu Příručky péče o půdu, na jejímž vydání se podílela naše kolegyně Eva Procházková, se konala ještě další skvělá akce. Ve čtvrtek 18. ledna proběhlo setkání zástupců vítězných projektů grantu „Sázíme na klima“ od Nadace Tipsport, kde jsme v rámci NÚIK prezentovali i náš projekt.


Grant „Sázíme na klima“ od Nadace Tipsport podpořil i projekt NÚIK. Krásný důkaz drží ve svých rukách náš kolega Petr Hauptmann

Ve čtvrtek 18.1. se v multifunkčním prostoru Město-moře v Praze-Holešovicích sešli zástupci vítězných projektů grantu „Sázíme na klima“ od Nadace Tipsport. Součástí této akce byli i naši kolegové z NÚIK, kteří zde prezentovali svůj projekt „TĚMICE 2024 | INOVACE METODY KLIMA-ADAPTAČNÍ DIAGNOSTIKY A NEJKRATŠÍ CESTA K REALIZACI“. Právě tento projekt se dočkal podpory z nadačních zdrojů - konkrétně velmi pěkné částky 500 tisíc Kč. 


Na programu byl také společný oběd, kde se nám naskytla příležitost seznámit se i s kolegy z dalších institucí, jejichž projekty pomáhají nacházet inovativní řešení a minimalizovat negativní důsledky klimatické změny. Nadaci Tipsport moc děkujeme za příjemné a přínosné setkání!




30 views0 comments

Related Posts

See All
bottom of page