top of page

Ohlédnutí za DIGIROADSHOW2024

Zástupci firmy CONNEXA IT z portfolia skupiny Yottabe se počátkem letošního roku zúčastnili velice intenzivní “digi šňůry” s názvem #DIGIROADSHOW2024. Co všechno na ní zažili? 


Naši kolegové z CONNEXA IT do nového roku vkročili plní energie a navázali na úspěšnou spolupráci s platformou Tabidoo v rámci akce DIGIROADSHOW2024

K účasti na akci #DIGIROADSHOW2024 , která proběhla od 15. do 25. ledna, získala CONNEXA IT pozvání od cenného partnera - české low-code platformy Tabidoo. Mít možnost stát se jedním ze 7 prezentujících speakerů, to je lákavá nabídka, která se prostě neodmítá. Prezentovat naše vlastní IT řešení postavené na low codu, předávat zkušenosti a možnosti digitalizace širokému publiku a v neposlední řadě posouvat vlastní firemní procesy - to je přesně náš cíl! A vzhledem k tomu, že se nám spolupráce s Tabidoo již mnohokrát osvědčila, opravdu jsme neváhali ani minutu a šli do toho.


Musíme přiznat, že být součástí #DIGIROADSHOW2024 pro nás bylo skvělou příležitostí, ale i velkou výzvou. Především pro našeho introvertního inovátora Tomáše Hauberta, který to celých 9 dní “táhl” za naši společnost sám, šlo o velké vystoupení z komfortní zóny. Všechny ty získané zkušenosti z prezentování, podněty diváků a obchodní kontakty jsou ale ve výsledku něčím, z čeho budeme čerpat ještě dlouho.


Na vlastní kůži jsme pocítili, že co město, to odlišné prostory, jiní hosté i rozdílně reagující publikum. Nicméně právě ona dynamičnost a diverzita celé akci dodaly na té pravé jedinečnosti. Jak se náš Tomáš nechal slyšet, bylo neskutečné, že se v průběhu dvou týdnů, kdy se akce konala, ze všech prezentujících a organizátorů, kteří se nikdy předtím neviděli, vytvořila tak báječná parta. Celá akce měla zkrátka neuvěřitelně přátelský přesah, což není vždycky samozřejmost a o to víc si toho vážíme. 


Naše velké díky a obdiv putují k hlavním organizátorům celé akce Davame (jmenovitě pak Adéle Hricové a Tomáši Wiesnerovi)! Druhé velké díky patří našemu partnerovi Tabidoo, bez něhož bychom nebyli součástí akce! Poslední velké díky věnujeme všem zástupcům z prezentujících společností, kteří v tom doslova jeli s námi!


Pokud se vám letos nepodařilo stát se svědky #DIGIROADSHOW2024 ani v jednom z měst, příští rok už si tuhle jedinečnou akci určitě nenechte ujít. Tolik informací, inspirace a zajímavých kontaktů pro vaše podnikání zcela zdarma během jednoho dopoledne/odpoledne jen tak nikde nezískáte!!!


49 views0 comments

Related Posts

See All
bottom of page