top of page

Jaká bude nová éra IT? Firma CONNEXA IT u zrodu konference o Low code/No code

Low code/No code se na IT trhu se stávají stále populárnější a žádanější. O tom, že nejde o hudbu vzdálené budoucnosti nebo pouze zahraniční trend, svědčí i to, že zájem o něj roste také u nás v České republice. Jasným důkazem byla i historicky první Low code/No code konference, která 2.11. ve Spojka Event Karlín odstartovala novou éru IT. A jak to vypadalo podle ohlasů, zcela jistě nebyla poslední!


Na vůbec první konferenci na téma Low code/No code v Česku svůj prostor dostal i jeden ze zakladatelů značky CONNEXA IT Tomáš Haubert

Celkem 7 jedinečných low code /no code platforem představilo ve čtvrtek 2. listopadu na stagi ve Spojce Karlín nejen své cenné zkušenosti z oboru IT. Firma Connexa IT, která je členem skupiny Yottabe, měla díky partnerství s Tabidoo možnost v rámci své případové studie odprezentovat zkušenosti pro plánování tras obchodních zástupců v jednom z modulů platformy Tabidoo.


Ačkoliv se hned v několika ohledech jednalo o naši velkou premiéru, musíme zdůraznit především to, jak moc si vážíme toho, že jsme mohli být součástí této jedinečné akce a předávat informace dále! No a komu se nepoštěstilo na konferenci dorazit letos, ať to určitě napraví v plánovaném 2. ročníku, který by se měl uskutečnit v příštím roce!



39 views0 comments

Related Posts

See All
bottom of page