top of page

Letošní Digifest ukázal, že CONNEXA IT zvolila správnou cestu

Již 3. ročník Digifestu, kterého se osobně zúčastnili naši kolegové z firmy CONNEXA IT, proběhl 10. října v Praze. Jedná se o největší český veletrh zaměřený na digitalizaci. Už jen z toho důvodu jsme si tedy tento event prostě nemohli nechat ujít!

Uznávaný český odborník na digitalizaci Filip Dřímalka, který naší firmě CONNEXA IT bez nadsázky mluvil z duše

Letošní Digifest byl nadupaný bohatým obsahem. Na celkem 3 stagích si mohli návštěvníci, mezi nimiž nechyběli ani zaměstnanci firmy CONNEXY IT ze skupiny Yottabe, vyslechnout přibližně 30 prezentací. A pokud jde o probírané oblasti, většina přednášek se soustředila především na tvorbu moderních aplikací s minimální potřebou programování (low code) nebo automatizaci firemních procesů.


Právě tato témata jsou pro CONNEXU IT stěžejní. Digifest proto považujeme za velký zdroj inspirace, a pak samozřejmě také místo zajímavých a milých setkání. Navíc se nám opět potvrdilo, že jsme se jako firma hned na začátku vydali tou správnou technologickou cestou.


Skvěle to koneckonců na závěrečné přednášce celé akce uzavřel přední odborník na digitalizaci Filip Dřímalka. Ten totiž svým slidem, který můžete vidět na ústřední fotce tohoto článku, popsal a vystihl i směr naší firmy, včetně dalšího revolučního trendu v podobě AI.



41 views0 comments

Related Posts

See All
bottom of page