top of page

Najdete nás na nové adrese

Po dnech, nebo spíš celých týdnech náročných příprav máme hotovo. Minulý čtvrtek a pátek totiž proběhlo plánované firemní stěhování, během kterého jsme se úspěšně přesunuli z Hodkoviček do Braníku. 


Interní tým Yottabe se přestěhoval na novou adresu

Počínaje dneškem najdete interní tým Yottabe na nové adrese, která zní: Psohlavců 1799/8, Praha 4 - Braník. Než k tomu ale vůbec mohlo dojít, čekala nás kopa práce.


Stěhování z jednoho pracoviště do druhého jsme nemohli ponechat náhodě. Na přesun jsme se chystali několik dní i týdnů dopředu. Během nich se objednával nábytek, zajišťovala se technika a probíhaly různé stavební úpravy - to všechno proto, aby vzniklo dostatek prostoru pro meetingy a mohli jsme mít potřebný klid na práci. 


Náš den D pak nastal ve čtvrtek 7. března. Interní tým skupiny hned ráno nasadil pracovní oblečení a velká stěhovací mise mohla začít. Právě díky tomu, že se zapojila spousta našich kolegyň a kolegů, nám stěhování šlo opravdu od ruky a všechno jsme měli hotové ještě ten samý den. V pátek 8.března jsme se tak už jen zabydlovali a ladili poslední detaily.


Kromě interního týmu Yottabe najdete na nové branické adrese i některé další firmy z naší skupiny. Svou kancelář tu mají třeba i naši kolegové z NÚIKu a ADAPTO.space. Do budoucna se do nové vily přestěhuje také management Mirage Distribution. Na původní centrále v Hodkovičkách momentálně zůstává pouze vedení Yottabe. 


Na původní centrále teď zůstává jen vedení skupiny

Pár momentek z celé akce - byla tu fuška, ale dobrá nálada nás neopustila:




87 views0 comments
bottom of page