top of page

Jaro jsme přivítali v Černovicích


Jaro už teď vládne v plné síle, přičemž některé dny zažíváme skoro až letní teploty. O slovo se ale jaro hlásilo už nějakou dobu předtím, než podle kalendáře oficiálně začalo. Například v sobotu 16. března ho ve vzduchu cítili i naši kolegové z firmy ADAPTO.space.


Ti ve spolupráci s Městem Černovice, ZD Černovice u Tábora a Národním Ústavem pro Integrovanou Krajinu (NÚIK) na koupališti v Černovicích uspořádali zábavnou akci pro veřejnost. 



Bohatý program pro celou rodinu si  v sobotu 16.března na koupališti v Černovicích připravili naši kolegové z firmy ADAPTO.space a NÚIK spolu s Městem Černovice a ZD Černovice u Tábora.



Nejen na ty nejmenší návštěvníky čekala hra, kterou jsme přichystali se Základní školou Černovice. Jak název napovídá, tématem naučné bojovky Čolkův byli obojživelníci.



Zajímavá společná diskuze pak probíhala u ohně a občerstvení, které zajistili černovičtí dobrovolní hasiči. Zvlášť jsme si pochutnali na výborných špekáčcích. 


Jsme moc rádi, že jsme všechny přítomné mohli takhle příjemně, neformálně a především i takříkajíc přímo na „místě činu“ seznámit s budoucím záměrem na revitalizaci vodního režimu krajiny v lokalitě nad koupalištěm Klínot, který prozatím na bázi projektů vzniká právě v naši režii.



Ještě jednou děkujeme za možnost komunikace s místními obyvateli právě touto přirozenou cestou. Celá akce se moc povedla - svědčí o tom i článek, který o ní vyšel v Pelhřimovském deníku.


Černovicku další podobné akce, ale především další podobné projekty! A především se už teď moc těšíme na jejich realizaci! 




52 views0 comments

Related Posts

See All
bottom of page