top of page

Čerpali jsme inspiraci na veletrhu v Miláně

Firma X-Care Robotics patří v naší skupině mezi ty novější přírůstky. Aby ji ředitel Václav Bílek mohl vést tím správným a zajímavým směrem, vyrazil minulý měsíc do Milána na veletrh úklidové techniky. Své dlouholeté zkušenosti z oboru tam obohatil o nové kontakty a postřehy, a také načerpal další inspiraci pro úspěšné budování naší nové, nadějné značky.

Ředitel firmy X-Care Robotics Václav Bílek navazoval cenné kontakty a šířil povědomí o nové značce v našem portfoliu na významném veletrhu úklidové techniky v Miláně.

Ve dnech 9.-11.5. vedení firmy X-Care Robotics, která je v YOTTABE nováčkem, zavítalo do Milána, aby se zde zúčastnilo známého mezinárodního veletrhu úklidové techniky a hygieny s názvem ISSA Pulire. Akce se konala v tamním veletržním areálu Fiera Milano. A že toho na ní k vidění nebylo málo!

Vystavovatelé přijeli ze všech koutů světa, i když nejvíce jich bylo pochopitelně z řad tradičních italských firem. Příjemným překvapením ale byla i firma Bayersan z Turecka, která se zabývá technikou na manuální úklid a technologií na čištění solárních panelů. Dobrý dojem udělala také řada firem z Číny, které se zase mohly pochlubit kompletním strojovým úklidovým programem včetně robotů.


Kromě robotických strojů, kterým byla na veletrhu věnovaná velká část, si ale naši pozornost získalo i čištění solárních panelů. Tomu se věnuje již zmíněná turecká firma Bayersan se zařízením na osmotickou vodu. Stejnou technologii s osmotickou vodou i kompletní program kartáčového mytí panelů pak nabízí ještě německá firma LEHMANN KG.


Návštěva veletrhu v Miláně pro nás rozhodně byla velkým přínosem. Dozvěděli jsme se spoustu zásadních novinek a navázali důležité kontakty, které nám pomohou dále formovat, profilovat a rozvíjet naši novou značku a její budoucí směřování.


24 views0 comments
bottom of page