top of page

Zavádíme HR newslettery

Příchod nového roku je obdobím, které je plné plánů, změn a inovací. Je jasné, že je toho před námi spoustu a vzhledem k tomu, že se jako skupina Yottabe neustále rozšiřujeme, uzrál ten pravý čas pro co největší zpřehlednění a sjednocení komunikace napříč celou skupinou. A to i pokud jde o HR záležitosti. 


Kromě pravidelného měsíčního newsletteru vám budou nově chodit i HR newslettery s důležitými informacemi

Právě novinkám z oblasti HR, které se nás zaměstnanců přímo dotýkají, a z nichž plynou další změny, pravidla, povinnosti, ale třeba i benefity, je potřeba věnovat zvláštní pozornost. Proto jsme se rozhodli zavést speciální HR newsletter.


Od toho klasického, který vám od redaktorky Moniky Bílkové do mailu chodí (až na výjimečné situace) vždy začátkem nového měsíce, se samozřejmě liší svým obsahem. Zatímco vizuální stránka v našich firemních barvách zůstává zachována, namísto aktualit z jednotlivých firem nebo vzpomínek na úspěšné akce budete v tomto newsletteru obdržíte novinky ze světa HR z první ruky. 


Jak jste si mohli všimnout, právě dnes vám do vašich e-mailových schránek od naší HR manažerky Sáry Špeldové přistál takto pojatý HR newsletter. Dozvíte se v něm víc o nové vyhlášce ohledně cestovních náhrad, a také vás seznámí se změnami, které se odvíjí od vládního konsolidačního balíčku, jenž vstoupil v platnost teď v lednu. Ačkoliv jde o první newsletter v tomto duchu, vězte, že (nejen) v průběhu aktuálního měsíce rozhodně není poslední.


17 views0 comments
bottom of page