top of page

Vstup do nového roku? Pro MIRAGE DISTRIBUTION plný změn

Rok 2024 začal pro značku MIRAGE DISTRIBUTION z naší skupiny velkými změnami. Hned od 1. ledna totiž ve firmě najeli na nový účetní systém ABRA FlexiBee. Tím to ale pro MIRAGE DISTRIBUTION zdaleka neskončilo, protože zároveň začali používat i nový CRM systém Tabidoo. A pozadu nezůstal ani sklad, kde se - aby toho nebylo málo - do třetice uchytil nový WMS na chystání a odesílání balíků zákazníkům.


Firma MIRAGE DISTRIBUTION do novéh roku vkročila stylově - se zavedením několika novinek

I přes to, že se v MIRAGE DISTRIBUTION na všechny změny důkladně připravovali několik měsíců, všichni zaměstnanci firmy pochopitelně byli plni očekávání, jak vše bude fungovat v praxi, za běžného provozu.


Navzdory řadě těžkostí, které se celému procesu nevyhnuly, se ale všechno nakonec podařilo a z MIRAGE DISTRIBUTION tak přichází příznivá zpráva, že úspěšně fungují i s nově zavedenými systémy.


Zároveň tu z tábora MIRAGE DISTRIBUTION máme i velké poděkování. To právem patří všem kolegům, kteří se na spuštění podíleli, a samozřejmě také další značce z našeho portfolia - CONNEXE IT, která celý systém programovala a uváděla do chodu. Tímto tedy vyřizujeme!


Nutno říci, že aby byl systém kompletní, je před MIRAGE DISTRIBUTION ještě spousta práce. Řešení, které si ale ve firmě vybrali, rozhodně nebylo šlápnutím vedle, protože umožňuje systém stále vylepšovat a postupně přidávat nové funkce. To MIRAGE DISTRIBUTION v budoucnu dovolí optimalizovat řadu procesů, takže společnost bude připravena na další růst. Zkrátka slibné změny k lepšímu - to se vždycky dobře poslouchá! A jak se zdá, rok 2024 pro MIRAGE DISTRIBUTION začal víc než slibně!



39 views0 comments
bottom of page