top of page

Představíme se na Zemi živitelce

Už za necelý měsíc startuje 49. ročník Země živitelky. A my jsme moc rádi, že můžeme hrdě oznámit, že firma ADAPTO.space z našeho rozmanitého portfolia značek samozřejmě bude u toho. A protože roli vystavovatele na největší a nejvýznamnější akci svého druhu, zaměření a rozsahu je pro nás velkou ctí, uplynulé dny jsme věnovali svědomitým přípravám. Na co všechno se tedy můžete těšit?

I firma ADAPTO.space z našeho portfolia míří na Zemi živitelku. V našem stánku přiblížíme činnost značky - mimo jiné i to, jak probíhá naše spolupráce se ZD Černovice. (na snímku)

Bude toho opravdu hodně! Na Zemi živitelce nás potkáte ve dnech 24.-29. srpna, a to ve stánku s logem firmy ADAPTO.space. Právě tady osobně poznáte část našeho týmu nadšenců, dozvíte se blíž o naší činnosti, plánovaných i uplynulých realizacích nebo spolupráci se Zemědělským družstvem Černovice u Tábora. Na místě představíme i naši klima-adaptační diagnostiku.


Jak už to ale u Země živitelky bývá, na své si tu přijde opravdu každý - nejen odborná veřejnost, ale i ta laická. Proto určitě neváhejte a vezměte s sebou i svoje ratolesti - také pro ně budeme mít něco speciálního! O co přesně půjde ale prozrazovat nebudeme. :) Těšíme se na viděnou v srpnu!


40 views0 comments
bottom of page