top of page

Potkáte nás na Pelhřimovských dožínkách

Kromě vlastní projekční a realizační činnosti se firma ADAPTO.space z našeho portfolia věnuje i aktivitám a akcím, které jsou filozofii značky blízké. Vzhledem k tomu, že zemědělství spolu s lesnictvím k tvorbě české krajiny přispívají nejvýznamněji, tým ADAPTO.space se při své práci snaží zemědělskou a lesnickou produkci podporovat ruku v ruce s rozvíjením ekologického potenciálu krajiny. Na značku ADAPTO.space proto budete moci narazit i 2. září na Pelhřimovských dožínkách.

Léto v Černovicích je ve znamení tvrdé práce.

Oslava konce sklizně na Pelhřimovsku, na které nechybí bohatý doprovodný program pro dospělé, ale i ty nejmenší - takové jsou tradiční Pelhřimovské dožínky. Letos se konají 2. září a účastnit se jich bude i tým firmy ADAPTO.space z naší skupiny. Ačkoliv se totiž jedná o značku s celorepublikovým dosahem, hlavním působištěm ADAPTO.space je právě region Kraje Vysočiny.


Je nad slunce jasné, že o dobré občerstvení rozhodně nebude nouze, stejně jako o spoustu zajímavých aktivit. Na Pelhřimovských dožínkách se ale dozvíte víc také o ADAPTO.space - zejména naší spolupráci se zemědělským družstvem (ZD) Černovice u Tábora.


Moc nás těší, že s předsedou černovického družstva Františkem Průšou jsme naladěni na stejnou vlnu, a že si jako správný hospodář uvědomuje, že krajinu je potřeba ozdravit. A to nejen navrácením původních krajinných prvků a podpořením biodiverzity, ale také zamezení erozi i zrychlenému odtoku vody z krajiny.


Budeme se moc těšit, když se za námi zastavíte i Vy! Tak nezapomeňte, už za necelý měsíc!



65 views0 comments
bottom of page