top of page

VIDEO: Festivalovou sezónu jsme zahájili stylově!

Léto už je v plném proudu, a i když právě prožíváme spíš zataženější a deštivější dny, začátek měsíce byl pořádně horký! Značka MIRAGE DISTRIBUTION z naší skupiny se totiž na přelomu června a července stala partnerem parádní akce s názvem BIG SHOCK WAKE SURF FEST. A nutno podotknout, že tým našich lišáků byl doslova na jedné vlně a rozjel to ve velkém stylu!

Když se řekne léto, většině z nás se asi vybaví hlavně teplo, sluníčko a - ruku na srdce - taky spousta zábavy! Tu má náš lišácký tým z firmy MIRAGE DISTRIBUTION, která je nepřehlédnutelným členem skupiny Yottabe, rozhodně v malíku. Důkazem je třeba i jeho účast na eventu BIG SHOCK WAKE SURF FEST, který se letos poprvé konal na Máchově jezeře a jako jeho partneři si naši lišáci tenhle jednodenní, ale zato hodně nabitý fesťák, rozhodně nemohli nechat ujít!


Bohatý program plný fajn muziky, dobrého jídla a pití, a navíc v krásném prostředí - co víc si přát? Tou nejdůležitější součástí akce, kterou již den předtím, tedy 30.6. odstartovala open party, ale byla i skvělá možnost (a vlastně i potřeba) se v parném počasí příjemně zchladit, a to přímo v samotném Mácháči!


Mrkněte, co všechno jsme zažili:

Hlavním tématem a jednotícím prvkem celého eventu byl totiž wakesurfing - sport, který se i u nás v Česku v posledních letech stává čím dál tím oblíbenějším. A není divu - tenhle vodní zážitek je opravdu nezapomenutelný, navíc ho zvládne opravdu každý - bez ohledu na věk nebo předchozí zkušenosti! Pod názvem wakesurfing se totiž skrývá surfování, ale bez jakékoliv námahy. Jak je to možné?


Tajemství wakesurfingu spočívá v držení tažného lana na vlně vytvořené za jedoucí lodí. Tou je speciálně upravené plavidlo Tigé Z3-2022, které je určeno právě pro wakesurfing, a také wakeboarding a vodní lyžování. Loď disponuje patentovaným konvexním trupem a speciálním systém TAPS 3T. Ten umožňuje precizní práci s vlnou, díky čemuž „dostanete“ na míru přesně takovou vlnu, jako chcete nebo potřebujete.


Zmíněné vlně se navíc mnohdy přezdívá „nekonečná“, protože loď ji za sebou vytváří nepřetržitě. To vám umožňuje nejen nekonečnou zábavu, ale také zlepšování. Naši lišáci to vyzkoušeli na vlastní kůži a jak se sami můžete přesvědčit v našem video sestřihu výše, byla to opravdu krasojízda!

43 views0 comments
bottom of page