top of page
Writer's pictureMonika Bílková

Čeká nás provoněný podzim: Spustili jsme nový projekt AOMU

Updated: Sep 30, 2023

Jedna kapitola se možná uzavřela, ale my jsme začali hned vzápětí psát další. S Radkem Huškem, vedoucím projektu AOMU, vás všechny zdravíme a do našeho intranetu posíláme první společnou zprávu, aby se k vám informace dostala ještě pořádně žhavá.

Novým přírůstkem v naší nabídce je inhalační tyčinka AOMU Energy

Tento týden jsme totiž po měsících výzkumů a příprav spustili (staro)nový projekt. Některým z vás možná bude povědomý ještě jako NAZANA, ovšem teď je načase zvyknout si na nový název, který značka dostala - AOMU. Tím, co se nemění, je naše poselství - vlastní výroba a distribuce inhalačních tyčinek s kvalitními esenciálními oleji.


Aby se nám podařilo stihnout mimovánoční sezonu, rozhodli jsme se začít co nejrychleji to jen šlo. Spolu s novým webem zákazníkům nabízíme obohacený sortiment - v něm nechybí ani naše první novinka. Tou je inhalační tyčinka na energii AOMU Energy, která zajistí okamžitý příval zdravé energie - voňavé povzbuzení se dostaví bez kofeinu a díky 100% přírodním ingrediencím. Osvěží vás totiž kombinace esencí z kůry citrusových plodů, máty peprné či

vzácného esenciálního oleje neroli.

"Každodenní vzpruha pro zdravější organismus Staletími prověřené účinky esenciálních olejů nyní máte vždy po ruce. Povzbuďte svou vitalitu a zlepšete psychické, a tím i fyzické vyladění celého organismu. Vždyť stačí jen přivonět…"

Právě takhle se představujeme veřejnosti. Pevně věříme, že o AOMU v nadcházejících měsících všichni ještě hodně uslyšíme - a to jak na externí části našeho Yottawebu, tak i na našem intranetu.


AOMU zatím tvoří trojice návrhářka vůní Kateřina Melenová, manažer produktu Dan Beseda a právě Radek Hušek jakožto vedoucí celého projektu. Podobně jako celá skupina Yottabe se ale nejspíš brzy rozroste i AOMU. Aktuálně probíhá nábor marketingového ředitele a obchodního zástupce, který už ideálně má vytvořené kontakty v lékárnách a drogeriích. Pokud byste na někoho vhodného měli tip třeba i vy, budeme moc rádi za odezvu!


Naším hlavním záměrem je v současnosti tyčinky dostat k co nejvíce lidem, abychom získali zpětnou vazbu (a v nejlepším případě i první nadšení). Mimo jiné i proto Radek všem členům skupiny Yottabe posílá časově omezenou slevu, kterou se určitě vyplatí využít!


Vyzkoušejte tyčinku AOMU a tu druhou nabídněte kamarádce, kamarádovi, partnerovi nebo ospalému kolegovi. Mrkněte na www.aomu.cz , kde najdete ještě víc informací a získejte slevu 1+1 zdarma se slevovým kódem: "YOTTA".

22 views0 comments

Comentarios


bottom of page